Despre noi

Ingrediente de cea mai inalta calitate
Inainte ca orice aparat sa fie pornit, Optimum Nutrition a selectat ingrediente raw pentru a concepe produse de inalta calitate si cu gust delicios.

Fabricatie de ultima ora
De peste 30 de ani, Optimum Nutrition mentine cele mai inalte standarde de calitate.

Ponturi pentru testarea originalitatii:
Calitatea este importanta si pentru tine, si pentru noi. Stim asta. Prin urmare, foloseste aceste ponturi care sa te ajute sa autentifici originalitatea suplimentelor Optimum Nutrition.

Sigiliile exterioare:
Flacoanele de Gold Standard 100% Whey prezinta o holograma aurie pe sigiliul exterior de culoare neagra. Seria Platinum are sigiliul transparent si o holograma de culoare argintie. Alte produse de tip pudra au sigilii exterioare fie de culoare neagra, fie argintie sau transparenta fara holograme.

Design-ul flacoanelor:
Indoitura de pe partea inferioara a flacoanelor suplimentelor proteice produse in SUA apare datorita procesului de termoformare a ambalajului. Arata la fel pe fiecare ambalaj si este normal sa fie asa. Flacoanele produse in UK prezinta o identare circulara fara linia care traverseaza partea de jos. Acest lucru este iarasi normal pentru flacoanele produse in Europa.

Date & numarul de lot:
Pe fundul fiecarui flacon sau pe lateralul flaconului de proteina vei observa un marcaj de cerneala cu data producerii, data de expirare si numarul de lot. Produsele pudra au viata de raft de 2 ani, prin urmare, diferentele dintre cele doua date ar trebui sa fie 2 ani. Pe flacoanele cu capsule, tablete sau capsule gelatinoase, datele si numarul de cod sunt printate pe lateral si sunt de culoare alba.

SC Vita Line Sport SRL este de peste o decada distribuitor oficial de suplimente nutritive si accesorii fitness Optimum Nutrition in Romania.

Dupa cum te-am obisnuit, incercam sa mentinem cele mai bune servicii si suplimente de cea mai inalta calitate. Optimum Nutrition este cel mai mare brand de suplimente nutritive din lume. Si nu degeaba.